csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
4 Chelsea FC   8 sp 4 v 1 o 3 f 13 -8 mål 13 p
Premier League Champions 2016-17
- always proud to be Blue -
9 - 15 okt 2017
  NÄSTA MATCH:

      Roma CL - 18 okt kl 20.45

  TV

Nyheter v-41


SÖNDAG:
Ett Chelsealag vann i alla fall igår. U18 slog Leicester på bortaplan med 3-2. Målgörare: Brown 15, Taylor-Crossdale 47, Tyreece-Walters 86

Det finns inga ursäkter för gårdagens resultat. Det går inte att skylla på skador, total brist på form hos Willian och Moses eller något annat. Hazard har varnat för bergodalbaneform, men att det skulle bli så illa... Det var inställningen och den totala bristen på kvalitet hos våra spelare som skänkte segern till Crystal Palace. Det var lite bättre vilja i andra, men går man in i en bortamatch även mot ett lag med sju raka förluster och inga mål på det här sättet och tror det ska ordna sig, då kan vi glömma alla framgångar i år. Det kan bli lika illa som Mourinhos titelförsvarsår faktiskt. Manc-lagen har redan börjat springa ifrån på ett oroväckande och övertygande sätt.
    Det är också djupt oroande hur svårt Chelsea har att spela mot lag som pressar hårt och aggressivt. (Bevis: Burnley, Arsenal, City och Palace). Chelseas spelare är långsammare med boll än någonsin känns det som, och då inte bara Courtois som har en obehaglig vana att söla med bollen vid fötterna. Har nog aldrig sett Chelsea tappa boll till motståndare så mycket som igår. Gång på gång blev de tagna på sängen och tappade boll till Palaces spelare.
      I bästa fall blir det här en väckarklocka inför nyckelmatchen mot Roma som säkert blev extremt uppmuntrade av att se hur Chelsea ska besegras.

Inte heller Roma genrepade bra inför CL-mötet. De förlorade hemma till Napoli, fast det är kanske lite skilllnad att förlora mot ett konkurrerande topplag och ett lag så i botten att ingen trodde de kunde vinna eller ens göra mål. Roma var inte det bättre laget om vi säger så av det vi såg av matchen, även om de spurtade rätt bra och även om slutresultatet bara blev 0-1. De fick också Manolas skadad, vilket känns värre än att Moses som inte är i form skadades mot Palace. De har bl a redan El Shaarawy och Strootman skadade. Varning dock för unge turken Ünder som hoppade in och lyfte Roma på slutet.

LÖRDAG:
Ju mindre vi pratar om Chelseas insats idag, desto bättre. Det är bara att sänka målsättningen för den här säsongen för ska Willian m fl spela så här dåligt...

Scousers, som var klart bästa laget, tog inte sina stora och klara chanser och gör man inte det vet ingen bättre hur man låser ned en match än Mourinho. Oavgjort för toppkonkurrenter är normalt ett bra resultat för Chelsea då båda förlorar på det, men vi hade gärna sett Uniteds nolla spricka idag.

Vi vet redan att Palace saknar Christian Benteke i eftermiddag. De har ännu inte gjort något mål, även med honom. De får däremot tillbaka Wilfried Zaha som dock är matchotränad då han inte spelat sedan första omgången. Det finns frågetecken om deras förstemålvakt Wayne Hennessy kan spela. Han är ännu en av alla dessa spelare som skadades under senaste landslagsstoppet.

Utvecklingslaget förlorade i PL2 till Swansea med 1-3 trots hemmaplan. Chelseas målgörare hette Hazard, Kylian Hazard. Den tredje brodern som målat i veckan. Det var också hans debut i Chelsea, då han kommit in bara sekunder tidigare som inhoppare.

Årets tråkigaste match väntar, kl 13.30. Liverpool mot United. Ett lag som inte kan försvara och förmodligen ett lag som inte ens vill anfalla (Mourinhos). Även om han påstår han ska ha nio anfallare (som om han ens vet vad anfall är). Oavgjort vore bra, men för att skämma ut Mourinho stöttar vi Klopps bygge utan grund.
    Men för en gångs skull hejar vi på förlorarna från Liverpool.

Alla, precis alla, tycks förvänta sig en oerhört lätt match utan mål gjorda på Chelsea och en väldigt lätt seger. Vi som är betydligt mer luttrade och inser att saker och ting sällan är så lätta som sportnissarna tror - vi hoppas på att de har rätt. Men vi utgår absolut inte från det, och det hoppas vi Conte och Chelsea inte heller gör.
    Vi hoppas också att Michy Batshuayi får chansen och framförallt tar den. Vi är inte oroliga för Chelseas försvar som vi ser som absolut bäst i ligan. Men skadorna på mitten och det faktum att vi bara har två riktiga anfallare i truppen, varav den bäste är skadad, det oroar.

FREDAG:
Från presskonferensen:
Chelsea har tre skadade spelare. Drinkwaters rehab går tydligen rätt långsamt och han är inte spelklar ännu som vi hade hoppats. Kanté ska MRI-röntgas igen nästa vecka för att se hur hans lårskada utvecklas. Första undersökningen pekar på att han är borta 3-5 veckor. Moratas skada läker bra men han är inte spelklar ännu.Kanske dock till onsdag. Conte betonade att man nu bara har Bakayoko och Fabregas för mitten eller får ge Ampadu eller Scott spelmöjlighet. Det är väl inte riktigt sant då han redan visat att Chelsea kan spela Luiz i den positionen också.
    Conte kommenterade också alla rykten om att han vill återvända till Italien och menar att det hela är felöversatt, feltolkat från en intervju. Han har kontrakt två år till är fullständigt inställd på att fullfölja det (minst).
    Han vet inte vad Pirlo planerar och har inte haft några samtal med honom en coachfunktion i Chelsea. Det kan kanske hända då han antydde att samtal kan ske när Pirlo väl pensionerat sig som spelare.
    Sedan kom han tillbaka till alternativet med Luiz på mitten. Han sa dock att även om det är ett alternativ föredrar han att inte ändra för mycket då det kan ge andra effekter.
    Han vill inte ge klart svar på om Michy Batshuayi startar imorgon men säger att han överväger det.
    Angående Musondas twitterutbrott (eller vilket socialt medium det nu var) har Conte pratat med honom om det och Musonda inser att det var fel. Contes besked till Musonda är att ägna sig åt vad som händer på plan och inte åt sociala medier. (Vi misstänker att Musonda fick en ordentlig uppsträckning men Conte bekräftade att ingen disciplinåtgärd har skett).
    Han framhöll Musondas talang men avslutade presskonferensen med att han måste koncentrera sig på fotbollen och inte sociala medier. (När ska fotbollsspelare lära sig hålla fingrarna i styr? Conte vet ju själv hur olämpligt och fel sociala medier kan bli, vi menar förstås Costaaffären).

På måndag lottas damernas Champions League och vi får hoppas på tur i lotten för en gångs skull för Chelsea.

Alla tar för givet att Chelsea ska vinna och vinna stort mot Crystal Palace. Sådant oroar alltid lite. Visst ska Chelsea vara favoriter men Palace har haft två veckor med ostörd träning med i princip hela sin trupp. De har några skador men deras viktigaste spelare, Zaha, är tillbaka i full träning. Det kan helt klart bli tuffare än många väntar sig i morgon. Särskilt som Chelsea saknar minst två väldigt viktiga spelare i Morata och Kanté, även om saknaden av dem kanske är ännu större i veckomatchen som kommer mot Roma.
    Å andra sidan saknar de nu liksom Chelsea anfallare, i deras fall Christian Benteke. Connor Wickham har varit borta så länge att vi nästan glömt bort honom. Loftus-Cheek får inte spela mot Chelsea, men är dessutom skadad.

TORSDAG:
Chelsea gick vidare i Champions League mot Bayern tack vare Fran Kirbys fina bortamål. De höll emot väldigt bra trots stort tryck från Bayern och skapade ett flertal chanser. Tyvärr tröttnade de lite på slutet och släppte till ett andra mål men de gick ändå vidare.
    Nu får vi hoppas de äntligen har lite tur med lottningen i fortsättningen då de slagit ut en av de stora favoriterna. Chelsea har de tre senaste åren i tidiga omgångar stött på Wolfsburg två gånger och Bayern i år. Störst favoriter till att vinna är Lyon följt av Wolfsburg och Montpellier av de lag som finns kvar. Barcelona är kanske en uppstickare men spansk damfotboll är inte riktigt i klass med den tyska om vi ska döma av Wolfsburgs 12-2 mot Atletico Madrid igår.

ONSDAG:
BAYERN MÜNCHEN D v CHELSEA LADIES    2-1
Chelsea vann hemma med enda målet. Efter en mycket stark försvarsinsats. Samma förväntas ikväll. Lindahl var utmärkt hemma och måste nog vara det ikväll också.
    Som väntat satsade Bayern hårt från start och det dröjde närmare tio minuter innan Chelsea satte avtryck på matchen. Några jättechanser skapade dock inte tyskorna.
    Chelsea har satsat på ett lågt försvarsspel och nästan glömt mittfältet. Känns lite farligt. Hade nog varit smartare att gå för mål och skapa utrymme och få ett viktigt (avgörande?) bortamål.
  Drew Spence vrickade vristen när hon försökte nå en hög boll. 17 Slutade i en hörna som Behringer slår så bra, Chelsea måste vara försiktiga med att ge bort fasta situationer med tanke på hur skicklig hon är. Spence som gjorde målet på Kingsmeadow kunde dock fortsätta.
    Chelseas bästa anfall hittills kom i 21 minuten men Bachmanns pass var lite för hårt och Spence kunde inte hitta läge pga det.
    Minuten efter gör Lindahl en bra räddning men returen till en tyska, som dock lyfter bollen över fritt mål. Oj! Ska de missa så, då har Chelsea en chans.
    Inget skott på mål av Chelsea, inget skott alls första 25. Ändå är bollinnehavet för Bayern inte mycket över 60%. Det är dock helt deras match hittills. Kudos till hur de försvarar sig, men så kan de inte fortsätta hela matchen. De måste åstadkomma något framåt.
    I 26 minuten skjuter Chapman från långt håll över. Bästa blå chansen. Lite vila för försvaret.
    Chelsea har haft en del boll och skapat några halvchanser senaste minuterna. Reprisen visar också hur Spence fäller Lewandowski som ger igen genom att sätta krokben på Spence medan hon ligger på rygg. Rolig situation. Kort för amerikanskan Lewandowski dock.
    Thorisdottir bra nick, men tyvärr utanför. På första hörnan. 31
    Chelsea bryter och Bachsmann satsar på skott, borde passat. Över. 33
    Eriksson sätter till ett ruskigt bra skott från 35-40m. OJ vilket skott hon får till men målvakten räddar. Chelsea har faktiskt skapat minst lika bra chanser nu som Bayern. De hade en med öppet mål men Chelsea har gjort väldigt bra ifrån sig de senaste minuterna och Magdalena Erikssons skott var ett av de bättre man sett på länge i damfotboll. Tyvärr fri sikt för målvakten Zinsberger som ändå hade problem. Chelsea har helt klart spelat upp sig efter en svag start.
 ANDRA
Chelsea har hållit uppe spelet bra i andra. Efter nio minuter går Spence av för Crystal Dunn. Spence verkar lite haltande efter smällen i första.
    Bayerns bästa är Behringer på fasta bollar och så har Fridolina Rolfö spelat klart bättre idag än förra veckan. Dubbelbyte för Bayern, men Vonkova och Leupoltz som var bra förra mötet. 56
    Chelsea bryter, lång pass till Kirby som så säkert och underbart sätter ett mål. WOWWOOW.
   Bachmann passade. Vilken kontring. 60 Bayern måste nu göra tre mål. Sedan får Kirby gå av, haltande. Davinson ersätter.
    Rolfö får en bra chans. Bright stoppar den. 72
    Gemma Davinson styr in en hörna i eget mål. 76
    Carney ersätter Bllundell.
    Bayern måste göra två till.
    Bachmann skadad och tre Bayernspelarna bär ut henne. Kramp hoppas vi då alla byten är gjorda.
    Retur från Lindahl och 2-1. Lätt mål, men mål. Vonkova. Fick kort också för vad hon gjorde innan. 83 Efter att Chelsea fick gå av har Chelsea inte imponerat. OM vi säger så.
    Chelsea är just nu vidare på Kirbys underbara mål. MEN.
    Det är intensivt nu. Men Bayern lyckas inte. 88
    Straffkrav frpn Bayern, Men inte från domaren. 89^    Ska inte vara straff heller. Arm ja, men inte.
      Det är enorm press nu. Bright blockerar. Hörna. 90
    Sex minuter övertid. HUR?
Hörna 90+01. Bort från Bachmann.
Bayern gör mål men det är offside. Och dömds bort. Carney får en chans, men dpligt skott acv Carney. 90+5
    Perfekt brytnig av Throisdottir avgör matchen.       Eriksson som gjort en bra match bryter.
   Det här är engelsk damfotbolls största klubbframgång. Vi är Chelsea.
  GRATTIS.
   
Crystal Palace har den näst längsta perioden utan att göra mål i engelsk fotbollshistoria. 630 minuter utan mål. De kan dock inte slå rekordet mot Chelsea då Halifax i femte divisionen 90-91 har rekordet på 730 minuter.
    En vi får hoppas gör mål på lördag är Cesc Fabregas. Det skulle bli hans 50e PL-mål och därmed tredje spanjor efter Torres (85) och Costa (52) att göra 50 mål eller mer.

TISDAG:
Både Thorgan och Eden Hazard, samt Michy Batshuayi startade för Belgien i den oviktiga matchen mot Cypern. Eden gjorde också första målet. Och tredje på straff. Men bröderna gjorde tre mål i 4-0 segern då Thorgan gjort tvåan. (Det sägs ju, att Chelsea för en gångs skull var vettiga och har en återköpsklausul på Thorgan som varför inte, då skulle tre av de fyra bröderna vara i Chelsea också. Det skulle nog stoppa alla värvningsförsök från andra också).

MÅNDAG:
Den här veckan avgörs VM-kvalet, vilket till största delen redan av avgjort. Om inte väldigt oväntade resultat inträffar måndag och tisdag är de flesta kvalgrupper avgjorda redan. Det som återstår är att få fram vilka som går till playoff och lottningen av det. Vilket innebär ett kortare landslagsavbrott i seriespelet mellan 6-17 november då de matcherna ska spelas.
    Vi har redan drabbats av skador så lite nervösa är vi. Vi vet inte hur allvarlig Kantés lårmuskelskada (hamstring) är men förhoppningsvis klev han av mer av säkerhetsskäl än pga allvarlig skada. Han spelar dock inte i morgon i Frankrikes avslutande match mot Vitryssland.

Sedan kan vi se fram emot ligaspel. Den här perioden förra året var Chelseas absolut bästa. I år har vi på papper ett riktigt bra spelschema fram tilll serien vänder efter helgerna. Bara United (hemma, vilket verkar vara tyvärr med tanke på hur Chelsea spelat på sistone på Stamford Bridge - alla våra tappade poäng är där) och Liverpool av väntade topplag står nu på schemat. Å andra sidan har vi fler skador och osäkerthet kring längden på de skadorna än vi hade förra året. Kanté, Morata och Drinkwater står på skadelistan just nu och Drinkwater verkar vara den som blir spelklar snabbast. Kanske kan Drinkwater därmed fylla luckan av Kanté.
    Conte ställs inför nya prov nu. Vi är tunna framtill, vilket vi visste redan innan säsongen började så skador på anfallare är det vi fruktar mest och Batshuayi startade för Belgien i lördags och kommer nog att göra så igen i sista betydelselösa matchen för dem på tisdag. Conte måste matcha laget annorlunda, inte minst för vi har de avgörande mötena mot Roma i Champions League. Fyra poäng i de två matcherna och vi kan säkerligen räkna hem en fortsättning efter jul i den turnering som många tror Chelsea trots allt är mest intresserade av idag. Medierna är det, men få riktiga supportrar sätter Champions League före ligan. Helst vill vi ha båda men Champions League är ingen dålig tröst om City blir för tuffa i ligan.
    Palace lär nog bjuda bättre motstånd än de gjorde till manc-lagen före uppehållet. De har också fått tillbaka sin bäste spelare Zaha vilket betyder ett helt annat lag. RLC som varit bra för dem spelar dock inte mot Chelsea enligt reglerna. Chelsea ska kunna vinna den matchen oavsett våra skador. Chelsea måste vinna den om vi ska fortsätta utmana, annars kan vi börja avskriva ligasäsongen. Crystal Palace var dock ett av de lag som slog Chelsea förra säsongen.
    Det var den här perioden Chelsea plockade tretton raka segrar till besvikelsen på White Hart Lane på nyåret förra säsongen. Vi ser gärna att det upprepas och ännu hellre att det rekordet förbättras. Mediernas intresse lär dock ligga på Romamatcherna. De ska också spelas, liksom returerna mot Qarabag och Atletico. Så inga fler skador, tack. Vi såg ju vad det innebar att Morata fick halta av mot City. Tidigt dessutom. Hade han varit kvar tror vi fortfarande Chelsea hade kunnat vinna den matchen. City fick mycket beröm men bara de mest enögda kan påstå att de spelade ut ett handikappat och slitet Chelsea. En lektion från den matchen för Conte var nog hur mycket matchen mot Atletico slet på spelarna och han måste nog rotera mer vid liknande möten framöver.
    För spelschemat är inte snällt även om vi möter många lag vi bör slå. Vi möter t ex United efter bortamatchen mot Roma. Där bör dock finnas tid till rehab. Vi möter Liverpool bara dagar efter bortamötet mot Qarabag, längsta resvägen av alla. Premier League har som vanligt och till skillnad mot andra ligor, gjort det så svårt som möjligt i spelschemat för lagen som spelar i Europa. Det är faktiskt ett problem som ligaklubbarna måste lösa med ligan för framtiden istället för att tjafsa om julhelgen.
    Annars är det mer intressanta mötet i helgen tidiga lördagsmötet mellan Liverpool och ett United med vissa skadebekymmer. Att ojämna Liverpool ska slå United är vår förhoppning och de hade ett väldigt bra facit mot s k topplag förra säsongen, så kanske. Vi lär heja på scousers för en gångs skull.
    City har Stoke hemma och Tottenham svaga Bournemouth hemma, vi förväntar oss inga överraskningar där.

 

Rykten, notiser m m, v-41


SÖNDAG:
Swanseas Leon Britton jämför Tammy Abraham som målgörare med Jermain Defoe. Sämre förebilder kan man ha. Läs mer här>>

Arsenals gamle stjärnforward Ian Wright menar att Michy Batshuayi inte lyckas för han rör sig för dåligt och helt enkelt inte håller försvaret upptaget. Det är svårt att bedöma när man bara har en tv-ruta där kameran följer bollen men något är det med att Michy lyckas jättebra som inhoppare men klart sämre när han får starta matcherna. Igår fick han nog dock ett något orättvist bedömande då ingen anfallare kan göra mycket om de aldrig får bollen från sina medspelare. Problemen med Chelseas usla spel mot Palace kan inte läggas på Batshuayi utan det är andra spelare som får ta den bördan.

LÖRDAG:
Tammy Abraham gjorde mål igen för Swansea. Deras första mot Huddersfield. Han gjorde båda målen i deras vinst. Viktigt för walesarna.

Ibland (ja inte bara ibland) förstår man inte alls ur rubrikssättare och sportjournalister resonerar. Daily Mail med flera utbasunerar idag att Torino tänker binda upp Andrea Belotti med ett nytt kontrakt för att stoppa honom att lämna för Chelsea (eller United). När man sedan läser texten handlar det om att han ska få en ny löneförhöjning (som med engelska mått är rätt måttlig men säkert stor utanför PL), men kontraktslängd och utköpsklausulen förblir densamma. Hur skulle det stoppa honom från att lämna om han är en spelare som vill något med sin karriär, för ursäkta Torino kommer knappast att tävla om Champions League under de närmaste fem åren.

FREDAG:
Vi brukar ju bara höra om spelare United ska värva från Chelsea. Nu kommer ett rykte om en spelare från United som Chelsea lär vara intresserad av. En spelare med utgående kontrakt, målvakten Dean Henderson från Uniteds U-21-lag. Chelsea och 13 andra klubbar jagar honom tydligen.

TORSDAG:
Transferskvaller; om Thibaut Courtois går till Real Madrid kommer Chelsea försöka köpa Jan Oblak. Chelsea ska också, enligt afrikanska källor, vilja ha Röda Stjärnans 24-årige ghana-anfallare Richmond Boakye.

En artikel att läsa om, inte för vad artikeln handlar om (inkompetensen och svågerpolitiken i engelsk fotboll) utan för anekdoten om vår förste store (och då menar vi i alla avseenden) målvakt Willian Foulkes. Läs här>>

Skvallret säger att N'Golo Kanté är borta i tre veckor på grund av landslagsskadan. Det är inte bra då vi har viktiga matcher mot Roma. Som tur var har vi ganska bra back-up i hans position med Drinkwater på väg tillbaka, Bakayoko och Luiz kan också spela där då Christensen lätt tar Luiz's vanliga plats.
    Kanté som tydligen också hamnat högt upp på statsägda PSGs önskelista för nästa säsong. Som vanligt säger vi; Chelsea är ingen säljande klubb när det gäller våra bästa spelare så PSG kan slänga sig i väggen. Oavsett om de sägs vilja bjuda 90m pund för honom. Kanté sa nej till PSG redan innan han gick till Chelsea för han ville fortsätta spela i Premier League.

TISDAG:
Vi hoppas slippa skador ikväll men det måste vara ett av de värsta landslagsuppehållen när det gäller skadade spelare för Premier Leagues lag. Fellaini för United, Kanté för Chelsea, Mané för Liverpool, Mustafi för Arsenal och vi kan nog vänta oss fler skador på stjärnor, ett flertal andra spelare har också återvänt med skador till sina klubblag. Ikväll får vi hoppas Hazard klarar sig, liksom Courtois, Batshuayi och Willian.

Vi får leva med rykten om att Conte återvänder till Italien, något de sk experterna tar för givet sker redan till nästa sommar. Nu går rykten om att italienska fotbollsförbundet tänker försöka göra allt för att locka tillbaka Antono Conte efter nästa års VM (de är faktiskt inte klara för VM ännu, men de tillhör ju favoriterna i play-off).

Ray Butch Wilkins är en av få f d Chelseaspelare som anses som s k expert i medierna, men han håller på att bli en gnällspik a la Pele nästan. Han är åter ute och gnäller om att Chelsea sålde Matic nu när Kanté är skadad. So what! Gjort är gjort och snart är Bakayoko bättre än vad Matic någonsin var. Vi klarar oss utan Kanté i några matcher, svårast kanske mot Roma borta, då vi ändå har Bakayoko och Drinkwater är snart spelklar. Vi har Luiz som kan spela där, även Christensen... Det är få utom Wilkins som verkligen saknar Matic, men det är säsongens tema för s k experter i England (och Sverige) att Chelsea är ett svagare lag i år fast truppen är definitivt förstärkt!
    Han tillhör dem som uttalat sig om Conte och att han lämnar till sommaren och nu också propagerar han för att Conte ska ta in Pirlo som assistent när denne slutar spela i december.

Så är det dags igen, ett av våra stora unga löften har tappat tron på Chelsea och att han får några chanser. Det är Charly Musonda Jr som tappat tålamodet och släppt iväg några missiler på sociala medier som inte lär skaffa honom några vänner i Chelseas ledning inför kontraktsförhandlingar som tydligen inte går så bra och chanser han anser Conte inte ger honom.

Chelsea förväntar sig inte att Kanté eller Morata spelar på lördag mot Crystal Palace, och det borde de kanske inte med tanke på vad som väntar. Det finns dock hopp om att de kan spela mot Roma, vilket på sitt sätt är en viktigare match då det är en nyckelmatch i Champions League.

MÅNDAG:
Azpilicueta startade för Spanien mot Israel ikväll. Italien som spelade Zappacosta senast vilade honom från start mot Albanien men fick hoppa in i andra före målet. Spanien har redan vunnit sin grupp och Italien är klara för playoff. I en av de få icke avgjorda grupperna satt Ethan Ampadu på bänken för Wales mot Irland.

Nu har de även nominerat Eden Hazard i den löjliga pytsningen av nominerade till Ballon d'Or. Räcker det inte med att nominera Messi och Ronaldo? Ingen annan lär ju ändå vinna den.

Lånerapporten om spelare som ändå spelat under uppehållet. >>

Andrea Pirlo ska sluta spela och därför dammar medierna av det gamla ryktet om att han ska bli assisterande manager till Conte. Det har gått runt tidigare och får nu nytt liv.

France Football försöker ordna mer uppmärksamhet för Ballon d'Or genom att släppa namn på nominerade spelare i omgångar. Löjligt. I vilket fall som tillhör N'Golo Kanté de fem först offentliggjorda.

Andreas Christensen spelade hela matchen i Danmarks avgörande möte mot Rumänien i VM-kvalet. Kanske nästa motståndare blir Sverige. Toni Rüdiger hoppade in för Tyskland och blev målgörare mot Azerbajdzjan. Fulhamutlånade Tomas Kalas spelade hela matchen för Tjeckien mot San Marino.

Eden Hazard kunde blivit skadad när två motståndare kastade sig in mot honom samtidigt. Det blev han inte utan båda Bosnienspelarna kraschade med varandra istället när Hazard fintade bort dem med ett sidpass. Roligt att se, se här >>

Unisportstore

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy
Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!
     
CSFC