17-26 okt 2014

     Vinn en original Chelsea matchtröja
         från Unisportstore
,
              -   värde 719 kr plus gratis frakt

Unisportstore.se har skänkt en Chelseatröja (hemmaversionen i blått förstås) som pris i en ny tävling. (Tröjan skickas direkt från Unisportstore så ert tävlingsbidrag måste ha med storlek och adress.)

TÄVLINGEN:

Tippa resultatet mellan laget på dekis, eller vad säger ni där uppe vid irländska sjön?, Manchester United som ändå i skrivande stund faktiskt ligger på en fjärdeplats trots några rent anmärkningsvärt usla insatser och Chelsea i matchen nästa helg, 26 oktober!

När Chelsea mötte United i början av förra säsongen, också borta då, då trodde man de fortfarande var en utmanare om titeln. Det var de inte och hade Chelsea visat mindre respekt för det, då hade Chelsea vunnit istället för bara spelat oavgjort. Vilket kunde gjort oss till mästare. Vi tror Chelsea kommer att åka till Old Trafford med en väldigt annorlunda matchplan den här gången.

Intressant att notera är förstås det som CSFC skrev om på Nyheter för ett tag sedan. Säsongen 2004-2005 vann Chelsea ligan (för första gången sedan 1955 och bara andra gången i klubbens historia - hur bortskämda har vi inte blivit sedan Roman A kom in i våra liv...). Året innan hade Arsenal vunnit ligan utan en enda förlust. Chelsea hade en förlust det kommande året. En enda förlust blev det den säsongen, och utan den hade vi matchat Arsenal (och då det är det enda rekord i ligan som Chelsea inte håller, då vi har målrekord och annat redan...). Så jag vill uppleva en säsong med ett obesegrat Chelsea. Än har vi chansen, även om det just nu återstår massor med matcher.
    Det året förlorade vi borta i nionde omgången till Manchesters då sämsta lag. Nästa helg spelas årets nionde omgång borta mot den här säsongen sämsta lag från Manchester. Då hette de City i efternamn, i år heter de United. Intressant fakta för en kalenderbitare.

En annan match i matchen är förstås lärjungen mot den gamle mästaren. Nu har förstås José Mourinho redan piskat Louis van Gaal på en ännu större arena, med Inter mot van Gaals Bayern München i Champions Leaguefinalen 2010.
    Som alla vet var ju José Mourinho ett tag assisterande manager till Louis van Gaal i Barcelona.
    Idag har väl lärjungen kanske redan passerat mästaren; men i Premier League har de aldrig tidigare mötts - så visst blir det ett prestigemöte där en gemensamt spelare säkert lär få en nyckelroll. Vi tänker förstås på förre Real-spelaren under JM, Angel di Maria som just nu gör stor succé i det extremt svårbedömda Man United som van Gaal har i uppdrag att ta tillbaka till köttgrytorna och förstås allra helst bli en titelaspirant igen. (Vilket jag absolut inte kan se dem som idag även om deras nuvarande placcering, i skrivande stund fyra, är anständig).

Där är förutsättningarna med en omgång före matchen den söndagen 26 oktober kl 17.00 svensk tid.

VINNARE:
Blir den som har rätt resultat i matchen!
Och om det är flera som har det gäller utslagsfrågorna nedan:

Första utslagsfråga är: Första Målgörare för Chelsea

Andra utslagsfråga är: Samtliga målgörare i matchen! (självmål räknas förstås även om Ferdinand inte spelar för dem) Dvs även ev målgörare för United... (beroende på vilket resultat ni tippat förstås!)

Tredje utslagsfråga blir att ange samtliga målgörare i rätt ordning.

(Extrem utslagsfråga: Om matchen slutar mållös, det kan ju hända - det hände senast i tredje omgången förra säsongen: Då går Priset, Chelseatröjan från Unisportstore, till den som gissat rätt startelva för Chelsea. Ifall det skulle finnas flera vinnare med resultatet 0-0.
Och klarar någon både resultatet och laguppställningen då sker en helt neutral lottdragning av Chelseasupportern Axla Chelsea, 13 månader gammal foxterriervalp som får välja mellan pappersbollar med dem som tävlar).

vinn chelseatröja från Unisportstore

SKICKA DITT BIDRAG TILL EPOST: info@csfc.se

Glöm inte svar enligt tävligen ovan:

1- Resultat och
utslagsfrågorna 2- Chelseas första målgörare, 3- samtliga målgörare i rätt ordning,
vid 0-0 Chelseas startelva.

Glöm inte skicka med din storlek (S, M, L, XL, XXL) och självklart ditt Namn och din Adress.

Du kan kolla tröjan på www.unisportstore.se

DITT BIDRAG MÅSTE VARA CSFC tillhanda på info@csfc.se SENAST KL 17.00 söndagen 26 oktober!!!

Vill ni ändra ett tidigare tips går det, vi kommer bara att räkna det senast inkomna tipset.

Lycka till!

 

(Så fort resultat är klart informerar CSFC vår kontakt hos Unisportstore och Chelsea-matchtröjan i angiven storlek skickas direkt från dem till den adress vinnaren har uppgivit i sitt tävlingsbidrag.
Tröjan bör komma senast inom ett par veckor, annars kontakta CSFC igen, men först om något går fel, och vi hjälper till att försöka reda ut ev fel.)

CSFC tackar Unisportstore.se för att de velat skänka oss det här priset för utlottning bland våra läsare!



Besök csfc-facebook: facebook