csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
1 Chelsea FC 29 sp 22 v 3 o 4 f 60 - 23 mål 69 p
always proud to be Blue
27 mars - 2 april 2017
  NÄSTA MATCH:

   Man City - onsdag 5/4 kl 21

  TV

Nyheter v-13


21 POÄNG TILL = LIGAMÄSTARE

SÖNDAG:
Oavgjort för City var nog ett bra resultat för Chelsea. En förlust hade varit bättre men även oavgjort håller ju avståndet och ger inte dem ordentlig vittring på en titelfajt inför nästa Londonresa på onsdag. Elva poäng skiljer.

Vi ser nu framåt istället. Mycket trevlig läsning om Antonio Conte och varför han blev den han blev. Läs här>>

Det svider fortfarande oerhört. Hur kunde Chelsea vara så överlägsna och förlora till Crystal Palace när de spelar om titeln?
    Visst vi kan skylla på otur, för det hade vi. Visst vi kan skylla på deras tur, för de hade de verkligen. Visst vi kan skylla på en usel domarinsats som hjälpte dem.
    Dock, det försvarar inte att man är så överlägsna, att man skapar 24 målchanser (t ex åtta blockerade skott, tio räddningar och fem utanför och 72% bollinnehav, faktum är att den siffran överraskade lite, det kändes som klart mer) och bara gör ett enda ynkligt mål! Detta efter att vi i veckor påpekat hur svag effektiviteten är hos Chelsea. Chelsea slarvade bort det här och bjöd in motståndarna. Nu blir det en nervös månad och Chelsea måste slå City på onsdag (oavgjort räcker knappast) och helst vinna varenda match denna månad. Vi kan inte ge bort fler poäng innan titeln är säkrad, för vi vill ju ha den så mycket inte minst efter fiaskosäsongen förra året - vi vill också vinna FA Cupen!
    Chelsea spelade bra anfallsfotboll, stundtals riktigt bra ända fram till sista och avgörande delen som så ofta tidigare, ändå måste vi kategorisera gårdagens match som ett rent bottennapp. Deras mål kom efter obefintligt försvarsspel oavsett om de var skickligt gjorda. Oförsvarligt på hemmaplan dessutom.
    Ändå, vi ser framåt och det är nu nio matcher kvar, av vilka Chelsea måste vinna sju för att vara helt säkra på titeln. Förutsatt att motståndarna inte förlorar poäng. Dvs Tottenham, och City förutsatt att de vinner på onsdag och idag. Tottenham ska vi dessutom möta i FA Cupens semi om några veckor på den arena de haft som hemmaplan i Europaspelet. April är en avgörande månad. Uppgiften har plötsligt blivit mycket svårare än den verkade innan uppehållet.
    Reality check får vi väl kalla det här, även när man spelar bra kan det gå åt skogen... nu måste vi ha lite flyt också.

LÖRDAG:
Fotboll är inte rättvis, eller ens logisk men har man sådan motflyt och så dålig effektivitet - tja, vad ska man säga. Titelstriden öppnar upp sig. Vare sig vi vill eller inte. Nu måste Chelsea slå City på onsdag. Vissa dagar ska man tydligen inte gå upp ur sängen. Hur kunde Chelsea förlora den här matchen?

U18 toppar sin playoffgrupp efter seger mot Manchester United med 4-3. Efter ett mycket sent avgörande. En stökig match verkar det som då två straffar utdömdes till Chelsea, och sattes. Det var ett ung-mixat Chelsea som Jody Morris satte upp. Svenske Joseph Colley fick göra ett sent inhopp. Nya stjärnan Castillo från Holland övertygade igen. Verkar vara ett fynd. Målgörare: Castillo 22; Gallagher (str 27, (str) 64; McEachran 90+5

Just det, när ni läser om Chelsea idag - kom ihåg vilken dag det är. Som exempel: Chelsea har inte blivit av med sju poäng...som något media påstår. Inte heller kommer Conte att donera hår till Guardiola, men frågan som väckts av Chelseasupportern och komikern Djalil om Conte har världens bästa hårtransplantation låter vi stå oemotsagd. Inte heller är matchen inställd pga att Crystal Palace har spelare skadade.

Crystal Palace har en del viktiga skador inför matchen i eftermiddag. De saknar van Aanholt och Benteke. Därtill de långtidsskadade Wickham och Souaré. De gör sena tester på Campbell, Flamini och MacArthur. Dessutom får ju Loic Remy inte spela då han är på lån från Chelsea.
    Chelsea gör sena tester på några spelare som inte namngavs i presskonferensen, men vi vet att det är Courtois (höften), Costa (vrist) och både Hazard och Moses har vadskador. Därtill som alltid just nu David Luiz's knä. Vi tror dock alla blir spelklara.
    Den stora frågan för oss är om det blir Fabregas, vilket vi nog hoppas då vi förväntar oss ett Allardyceförsvarande lag och då behövs hans underbara passningsspel, eller om Matic startar. Det tycks ju vara den enda uppställningsfråga vi ställer oss den här säsongen. Conte måste nog också ha ett litet öga på veckans tuffa match mot Manchester City, som säkerligen är mer en Maticmatch...

FREDAG:
Chelseas match imorgon visas inte bara på ZTV=Viasat Premium som för en gångs skull avstår att visa Man United då Z är avstängd utan även på kanal 10. Ovanligt, men ibland har de ju visat matcher på frikanalen 3 så det är säkert en marknadsföringsgrej nu när fotbollen återvänder efter skadeuppehållet, ursäkta landslagsuppehållet.
    Dessutom startar Allsvenskan.

Tittar vi på de olika matchningarna både i toppen och botten är den här helgen kanske den på förhand mest intressanta spelmässigt på hela säsongen. Det är flera avgörande möten och påfallande många lag har skador på viktiga spelare från landskamper och innan dess vilket kan komma att påverka och leda till överraskande resultat. Särskilt United verkar drabbade och de har svårspelade WBA att handskas med, om än på hemmaplan. Chelsea har ett derby som på papper ska vinnas men derbyn är speciella matcher det går aldrig att komma ifrån och Conte tar sannerligen inte lätt på mötet mot Crystal Palace.
    Det är verkligen inte bara Chelseas match som är värd att se denna helg när fotbollen återvänder till det som verkligen intresserar oss -ligaspelet. Det blir många matcher att följa med stort intresse både lördag och söndag.

Som alltid fick Conte frågor om transfers på presskonferensen och som alltid svarade han inte. Så alla rykten om att han inte tänker diskutera någon som helst kontraktssituation innan säsongen är över är säkerligen sanna. Och det är ju helt rätt inställning, önskar bara andra delade den och än mer respekterade dem.
    Chelsea kommer att göra sena tester på ett par tre spelare. Conte tror dock Eden Hazard kan spela och John Terry som också hade en smäll har tränat i veckan.

TORSDAG:
Matchen mot Middlesbrough har flyttats till måndagen 8 maj. Dock vägrar Premier League ge matchen mot Watford nytt datum...vi vill gärna veta när den ska spelas också.

Hedvig Lindahl har skrivit på ett nytt kontrakt med Chelsea. Det är en tvåårsförlängning och enligt hennes egen uppgift det bästa kontrakt hon någonsin haft. Roligt för henne och det visar ju Chelseas uppskattning och höga målsättning.

ONSDAG:
Spanska medier ljuger ju friskt och en sak de nu hävdat i månader är att Eden Hazard lär sig spanska. Det verkar inte Eden Hazard själv fattat för i den här intervjun med Chelseas hemsida är inte spanska ett språk han talar eller är intresserad av att lära sig. Med tanke på det kan vi nog betrakta spanska rykten om att han letar hus i Madrid som lika lögnaktiga (vilket inte är en överraskning men det kommer inte att stoppa Realmedierna att försöka göra allt de kan för att värva Hazard åt Real, som de gjorde med Ronaldo, Bale genom långa lögnaktiga kampanjer för att vända huvudet på spelarna). Han säger också att hans familj har rotad sig väl i London och vi vet att han är en stor familjemänniska, vilket spanska medier inte lär gilla. Läs mer>>

Tack, Spanien spelade inte den något skadade Costa. Men Pedro fick starta.

TISDAG:
Antonio Conte har den högsta vinstprocenten av någon PL-manager. Långt bättre t ex än Mourinho eller andra hyllade managers. Läs själva>>

Ruben Loftus-Cheek gjorde två mål för England U21 mot Danmark på måndagen. Slutresultat 4-0.

MÅNDAG:
Chelsea Ladies lottades mot Birmingham på bortaplan i semifinalen i FA Cupen.

Det är inget aprilskämt som tur var. Men på lördag 1 april återvänder fotbollen. Och vi får se Chelsea spela i ZTV trots att United spelar samtidigt (fast utan Z, vilket kanske förklarar det). Hemmamatch mot Crystal Palace.
    Palace har ryckt upp sig även om effekten av tillsättningen av Sam Allardyce dröjde. Tre raka vinster nu och även om de inte är säkra så hade de lite stadigare mark att stå på.
    De lyckades förra omgången med konststycket att vinna mot Watford, utan ett enda ynka skott på mål. Sådant ger avtryck även i tabeller. Chelsea brukar inte tillåta många skott mot dem heller, det är sällan statistiken redovisar mer än ett fåtal i våra matcher numer. (De kunde vinna mot Watford enbart tack vare att Watfords Troy Deeney sköt enda skottet, i egen bur).
    Det verkar som Eden Hazard inte kommer att spela mot Palace, men Chelsea ska ändå klara av dem, särskilt på Stamford Bridge.
    Nedräkningen har börjat. Tio matcher kvar. Chelsea måste vinna sju av dem för att vara helt säkra. Om inte förföljarna tappar poäng...
    För det kommer några andra intressanta matcher i helgen. Merseysidederbyt, Arsenal mot City (som kan sakna de Bruyne). Tottenham mot Burnley, men borta och Burnley är ju dr Jekyll/Mr Hyde på borta- och hemmaplan så det är ju inte givet utan Harry Kane. Man United har hemmamatch, där de brukar spela oavgjort, mot West Bromwich utan Jonas Olsson som bekant lämnat för Djurgården och United utan Ibrahimovic som är avstängd.

 

Rykten, notiser m m, v-13


SÖNDAG:
Vi har ett lån som vi tenderar att glömma lite, Mario Pasalic i Milan. De vill köpa, Chelsea har sagt nej. Idag gjorde han mål mot Pescara.

Toulouses mittback, 20-årige Issa Diop är ett nytt namn på mediernas önskelista, den de påstår Conte har. Den storvuxne fransmannen som spelat för U21-landslaget lär kosta 15m pund.

Fem personer lär åtalas efter matchen mot Crystal Palace, två för droginnehav som togs utanför. Tre stycken Palacesupportrar för de använde pyroteknik på arenan. Annat än i Sverige där sådant närmast uppmuntras.

Det verkar som Eden Hazard börjar bli mer irriterad än intresserad av allt Real-tjafs. Han är säkerligen smickrad över att den klubb spanjacker anser vara finast i världen (inte katalanerna dock) vill köpa honom om än för en reasumma jämfört med andra prislappar, så börjar han nu visa irritation i intervjuer kring det här. Kanske känner han att spanska medier och Real försöker pressa honom till något...
    Underbart att se och uppleva att tjafset från en av de mest arroganta klubbarna och deras lydiga ögontjänare i media kan ge en totalt motsatt effekt till vad de tror.

Vissa fans har tydligen gjort Diego Costa till skurken för förlusten igår. Visst var han oskarp, men ser man inte allt annat han gjorde. Hur han höll mittbackarna upptagna, skapade luckor för andra att inte ta och så vidare bör man nog sluta titta på fotboll. Diego missade en del chanser men han skapade också den kanske vassaste av dem när han i obalans lyckades vrida runt och få till en vass volley, som Wayne Hennessey räddade utan ens fatta att han gjorde det, bara för att han lyckades komma ivägen för bollen. Costa hade ingen riktigt bra match och målen har torkat upp men hur stor besvikelsen än är över resultatet igår går det inte att lasta på en spelare.

LÖRDAG:
2018-19 förväntar vi oss att se ett tomt Stamford Bridge som monteras ned, rivs, för att grävas ned och byggas upp på nytt som en tegelkatedral för fotboll i London. Men var ska Chelsea spela under de tre år som bygget lär ta? Det har talats om rugbyarenan Twickenham men grannarna klagar. Wembley har varit huvudspåret för att tala svensk kvällspressterminologi. Nu dyker rykten upp om att Chelsea börjat prata med myndigheterna om att dela Skattebetalarnas stadium, London Stadium, som West Ham nu har som hemmaarnea. Kanske är det en lösning, West Ham lär säkert ha sista ordet men möjligheten att dela arena fungerar ju under en period. Bestämmer gör ett holdingbolag men West Ham lär ha sista ordet enligt sitt hyreskontrakt och det innebär säkert också en ekonomisk kompensation om de går med på att dela arenan... (Att hyra Wembley lär kosta 20m pund om året).
    Några andra alternativ än de ovan finns knappast. White Hart Lane byggs om och dela med Tottenham lär aldrig fungera. Emirates får bara ha ett begränsat antal matcher enligt avtal med sin kommundel (Islington). Övriga arenor i Londonområdet är på tok för små. Twickenham vore bäst för Chelsea, då det ligger nära Stamford Bridge, men det ser ut som det svåraste alternativet med tanke på rugbyförbundet och grannarna. Twickenham tar 82.000 åskådare, Wembley tar fler men även där påverkar avtal med kommunen som begränsar hur många som får släppas in, vilket innebär att Wembley i praktiken bara erbjuder 50.000 platser, även om det är mer än dagens Stamford Bridge. London Stadium tar 57.000 för fotboll.

Vi vet inte om det är dagen men rykten kommer om att Chelsea ska ha bjudit 43m pund för Bayerns Kingsley Coman.

FREDAG:
Här är ännu en läsbar artikel om César Azpilicueta, ävne om en hel del citat är desamma.>>

Barcelona lär rycka i César Azpilicueta, men han verkar inte särdeles intresserad om vi ska tolka den här artikeln. Trevlig läsning om Dave. >>

Nu kommer rykten om att Chelsea ska köpa tillbaka Ryan Bertrand från Southampton. Det visar om inte annat hur han har utvecklats, men mest visar det kanske att han skulle passa dagens Chelseaspel bättre än tidigare.

Chelsea anses också, i engelska medier, fått fördel i kampen om Virgil van Dijk före Man City. Vi lär få se, någon gång måste väl Southampton sluta sälja sina bästa spelare varje sommar men om det blir nu kan ingen gissa.

Galatasaray tror de ska få köpa Cesc Fabregas för 27m pund i sommar. Det tror inte vi.

TORSDAG:
Ryktena vi pratade om tidigare om Rangers unge Billy Gilmour börjar verka sanna. Det sägs nu i Skottland att Rangers och Chelsea är överens om en övergång för 16-åringen.

Det sägs nu att Emenalo igen inte är överens med Chelseas manager om vilka spelare som ska värvas. Michael Emenalo påstås vilja ha Romelu Lukaku, men Antonio Conte sägs föredra Alvaro Morata. Conte känner Morata som han en gång värvade till Juventus. Emenalo gjorde detsamma med Lukaku, men sålde honom också vilket delvis kan berott på hans usla relation med José Mourinho. Emenalo är verkligen ingen favorit hos CSFC, eller många Chelseafans men vi hade hoppats att han och Conte skulle fungera tillsammans. Om nu detta stämmer, ser det inte bra ut framöver om Emenalo som har Abramovichs öra ska underminera ännu en manager. Kanske vi är orättvisa men Emenalos inflytande i klubben är något som måste beaktas. The Sun, inte världens mest seriösa tidning, har gjort en artikel om Emenalos karriär. Han kallas the Talent-Spotter, vilket är eller var hans roll som scout innan han halkade in som Teknisk Direktör. Läs här>>

OKDiario, en spansk webbsajt som är provokativt lögnaktig menar nu att Real Madrid aktivt uppmuntrar Eden Hazard att officiellt gå ut och säga att han vill gå till Real Madrid. Det lär vara absolut enda sättet Chelsea lär släppa honom... Vi har sagt det förut och säger det igen, spanska medier inom sport har inget som helst intresse av sanningen eller fakta. De agerar däremot väldigt ofta som verktyg för andra agendor, inte minst när det handlar om att få spelare att gå till de spanska storklubbarna.
    Fake News är ingen ny uppfinning för spanska sportmedier. Det är nog tur att Hazard inte har Raiola som agent, för denne hade verkligen pushat honom ut genom dörren för att hämta hem ännu en stor agentprovision. Att Raiola får in en fot i Chelsea är en stor anledning till att vi ännu är skeptiska till att Lukaku kommer tillbaka. Vi har ju sett honom göra det så många gånger med sina spelare nu, klubbyten gör Raiola ännu rikare och hans spelare tenderar att byta klubb oftare än de flesta, som Ibramhimovic, Balotelli, Pogba kanske inte lika ofta men å andra sidan till andra summor och nu undrar många över Lukakus tvärvändning från det 99,99% säkra kontraktet med Everton som Raiola lovade i julas.

En stor fråga i England är om Alexis Sanchez kommer att lämna Arsenal. Vilket CSFC också tror. I adnra hand spekuleras det vilt i om han kommer att gå till Chelsea. Vilket CSFC inte tror, för vi tror inte Arsenal återgäldar vår tjänst med Cech och säljer. Men Money Talks... Här spekulerar Mirrors sportskribenter i frågan och deras åsikt är rakt igenom att han ska lämna för Chelsea, men... som sagt, kommer Arsenal att sälja till Chelsea. Om ifall verkar värderingen ligga på 50m för en 28-åring med 1 år kvar på kontraktet. Läs mer>>

Det lutar tydligen åt att Chelsea lånar ut Ruben Loftus-Cheek, 21, nästa säsong för att öka hans speltid. Stoke och Brighton (som förväntas ta steget upp) står först i lånekön. Permanent försäljning är knappast aktuellt. Både pga hans lön men framförallt för att Conte har stora förhoppningar om RLC.

Engelska medier älskar ju att snacka strunt om Chelseas utlånade spelare. Det är ju en engelsk egenhet att producera egna spelare är så viktigt, liksom de har ett enormt fokus som inte motiveras av verkligheten på vem som är kapten i ett lag.
    Så på sitt sätt är det underligt att de publicerar en artikel om hur väldigt väl Chelsea tar hand om sina utlånade spelare, som Jeremie Boga här utvecklar. Läs >>
    Vad de fortfarande nästan aldrig påpekar är vilken fantastisk utbildning, och inte bara på fotbollsplan, spelarna på lån och i akademin får. Självklart blir inte alla, inte ens många, knappast ens ett fåtal spelare i Chelsea - men så är det överallt i världen. De kan dock tack vare den utbildningen ändå få en fin karriär i andra klubbar. Som exempel John Swift som gick till Reading i somras och nu är kandidat till Årets Spelare i Championship. van Aanholt, Bertrand, Bruma är och har varit landslagsspelare efter lämnat Chelsea för att ta några få exempel. Så även om vi älskar att en egen produkt tar steget upp i Chelsea så fungerar ju Chelseas akademi och lånesystemet på ett sätt som andra bara kan avundas, och vi har triumferna på ungdomsnivå att bevisa det, som sjätte raka FA Youth Cupfinalen! Och då alla spelare utom en skotte och en holländare är engelska börjar även engelsk media ta till sig det faktumet. Två raka CL-triumfer för ungdomar och vi hade nog vunnit i år också, om Chelsea som mästare hade fått delta men Uefa är ju mer än konstiga som inte tillåter mästarna att få försvara sin titel.

ONSDAG:
Ännu ett spansk rykte vi inte alls tror på men redovisar. Moussa Sissoko från Tottenham till Chelsea.
För det första, varför? Även det sägs att Levy för första gången någonsin skulle rea bort en spelare, Sissoko kostade 30m från Newcastle i somras och ska nu säljas för 12-18m.

Chelsea är intresserade av Hoffenheims Jeremy Toljan. En 21-årig tysk U-landslagsman som kan spela wingback både till höger och vänster. Låter ju intressant. Vilket också ett gäng andra klubbar tycker så Chelsea är inte de enda som är intresserade. Tyvärr ingår Bayern i dem som rycker i honom och vi vet ju av erfarenhet att spelare från Bundesliga helst går dit istället för att pröva vingarna i ett annat land.
    Goal hävdar att Chelsea tittar på flera spelare för back-up eller konkurrens som wingbacks. Det är West Hams Michail Antonio, Schalkes Sead Kolasinac, Romas Antonio Rüdiger och Monacos Djibril Sidibe

Tyvärr inte en dag just nu utan tjafs om Real Madrid och Eden Hazard. Nu ska, enligt medierna, Chelsea höja hans lön med 50% till 300t för att få honom att stanna. Vi avstår kommentarer och kan bara konstatera att vi lär få leva med det här till 1 september.
    Här är varför The Sun (jo, vi vet men alla ska väl få ha en åsikt) anser Chelsea ska sälja Eden Hazard. Några punkter har väl något vett bakom dem, andra bygger på felaktiga utgångspunkter som vi ser det. Men bilda er en egen uppfattning. Läs här>>

TISDAG:
Enligt Daily Mail vill Conte ha Sanchez från Arsenal och det kan vi förstå, han skulle passa in i Chelsea. Men Arsenal kommer inte att återgälda tjänsten när vi sålde Cech till dem, de vill inte sälja Sanchez till ett PL-lag utan siktar på att avyttra honom utomlands i sommar. Som väntat här på CSFC.

Vi tror väl inte det är så allvarligt med någon av dem men det finns frågetecken kring fem spelare inför Palace-matchen. JT ska ha fått en smäll, Hazard kanske blir klar men vi räknar inte med honom för säkerhets skull då det är viktigare att han är med mot City, Moses fick ett problem mot Stoke och Courtois ett mot Belgien. Costa fick en smäll också och vi hoppas han vilas mot Frankrike ikväll.

Vi har nu fått se eventuella nya designer för Nikes första tröja ett par gånger. Här kommer en ny omgång till. Vi kan bara be att de här inte blir de nya tröjorna, för de är 80-talshemska med rutmönstret och den mörkgrå-orange kombon vinner inte CSFCs hjärta på något sätt.
nya tröjor kanske

MÅNDAG:
Rio Ferdinand, som aldrig varit en vän av Chelsea, hävdar att han minsann fått veta av Chelseaspelare att de tycker Contes träning är tråkig. Den ska vara repetitiv, vilket vi alla känner till då han tränar spelmoment om och om igen. Å andra sidan verkar ju spelarna tilll hundra procent gilla att vinna med den så... men någon av de som inte spelat så mycket kanske haft något att säga, spelare som inte får speltid brukar ju ha det. Vi får väl se vad som händer om Chelsea slutar vinna, då kanske Ferdinand inte bara gissar och hittar på utan har fog för sina uttalanden.

Crystal Palace däremot verkar ha motsatt problem. De förväntas få tillbaka förre Chelseaspelare Patrick van Aanholt efter skada liksom Mathieu Flamini.

Thibaut Courtois lär inte heller spela mot Ryssland då han har problem med en höft. Det ska dock inte vara något allvarligt. Men det verkar som Chelsea det här landslagsuppehållet har fått lite skadeskrämsel.

Eden Hazard säger att han tror han är spelklar till matchen mot Crystal Palace. Han åker inte med Belgien till Ryssland för en träningslandskamp och har rehabbat med Chelsea förra veckan. Han satt på läktaren och såg Belgien bara klara oavgjort hemma mot Grekland i helgen.

Diego Costa har röntgats för sin vristskada och det ska inte vara några problem.

Chelsea tillhör flera klubbar som är intresserade av Rangers stora löfte Billy Gilmour. Förvänta er dock inte att se honom spela för Chelsea på länge för killen är bara 15 år. Senast vi tog hem ett stort skotskt löfte gick det lite sisådär men sådan är fotbollen idag. Klubbarna jagar barn och värst är Barcelona som importerar 10-12-åringa från Sydamerika trots att det är förbjudet, men det finns ju vägar runt allt. Låt dem utvecklas lite till där de bor och har sin familj är vår åsikt.

Spanska blaskor hävdar nu att Real får förhandla med Hazard i sommar för det har minsann Chelsea lovat Hazard förra sommaren. De säger också, spanska medier alltså, att Real minsann haft positiva samtal med Hazards "entourage" och att han är lovad en lön i nivå med Ronaldos... Vi tror inte på det, men oj vad jobbig den här historien kommer att bli tills Hazard förnyar sitt kontrakt med Chelsea.
      * Fast i Belgien meddelar medierna (och vi tror långt mer på dem än spanska) att Hazard kommer inte att gå till Real Madrid trots ett bud om 100m pund. Skojar de med oss, tror de verkligen att Hazard bara är värd 100m pund om Pogba kostar nästan lika mycket!!!!???? Dubbla det och Chelsea borde fortfarande tacka nej.

Även lånen har till stor del fått spela landslag så inte så mycket att rapportera i lånerapporten från klubben. >>

Diego Costa ska fått en vristskada under träning med Spanien. Det ska dock inte vara någon allvarlig skada. Förhoppningsvis vilas han i träningsmatchen mot Frankrike i morgon.

Ryktena om Tiemoue Bakayoko fortsätter men källan är fortfarande italiensk i grunden så absolut inget kan tas för säkert mer än att det är ett rykte om att affären ska vara klar till de personliga villkoren, att köpesumman ska vara 35m pund. Dock finns inga papper mellan Chelsea och Monaco.
    Vi ställer oss fortsatt skeptiska till det här. Väldigt mycket på grund av ursprungskällan. Men Tiemoue Bakayoko är 22 år, en kommande fransk storspelare och mittfältare. Det vet vi. Vi vet också att Mourinho lär jagat honom rätt intensivt.

Alvaro Morata som långt ifrån har fått utlovad speltid av Zidane i Real vill lämna. Han vill tydligen till Chelsea. Real vill använda honom som mellanskillnad och värva Courtois och/eller Hazard. Något Antonio Conte absolut inte vill gå med på och därför är han inte villig att ens förhandla med Real om det ska vara ett villkor, även om han gärna vill ha Morata. Det är de senaste ryktena. Vi stödjer förstås Conte fullt ut.
    Vi kommer att få höra många liknande rykten fram till 1 september. Tyvärr.

Unisportstore

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy




Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!

CSFC