csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
13 Chelsea FC 25 sp 7 v 9 o 9 f 33 - 35 mål 30 p
always proud to be Blue. Vi kommer igen.
Tre saker Chelsea måste göra:
1 - behåll John Terry, med garanterad ledarskapsroll när spelarkarriären är över
2 - gör allt för att behålla Guus Hiddink
3 - gör allt för att göra oss av med Michael Emenalo


2-7 februari 2016

Nyheter v-5


SÖNDAG:
Kurt Zoumas skada var en knäskada även om det först såg ut att vara fotleden som vek sig. Men han landade snett och knät knäckte bakåt och han hade uppenbarligen väldigt ont. Vi lär få veta hur svår skadan är i veckan. Har vi tur kan han komma tillbaka mot PSG, har vi otur är han borta länge.

Chelseas supportrar sägs idag enbart ha banners om John Terry som en hyllning till Captain, Leader, Legend. Inga andra spelare kommer att hyllas på sedvanligt sätt under matchen.

Idag duger inte oavgjort. Vi måste vinna även om motståndet är namnkunnigt. Hiddink talar respektfullt om spelare i United men de är inte bättre än många andra lag idag. Tyvärr rusar de fyra första ifrån, men sedan är det väldigt kvalitetsmässigt jämnt för tillfället.
    Vi är nog många som vet hur vi vill se laget idag och som vi nog kommer att få se dem starta. Enda osäkra faktorn är väl om Willian eller Hazard startar. Med tanke på att Willian helt klart börjar se sliten ut känns Hazard som det uppenbara alternativet, men Hiddink kan ha andra tankar. Vi lär få se Mikel i den defensivare rollaren på mitten med Matic något längre fram och något friare i sitt spel. Det tog tid men där har Hiddink nu hittat rätt. Försvaret är inte klockrent då Courtois fortfarande är lite vinglig och osäker men så mycket bättre än ibörjan av säsongen nu när Ivanovic har order om att prioritera det defensiva. Framåt har vi massor av kvalitet och en dag, kanske idag, klickar det för alla. Fabregas har flyttats fram från den position Mourinho envisades med att ha honom och det märks på hans inflytande på spelet. Oscar och Willian ger olika kvaliteter. Willians energi är otrolig, även om han som sagt inte slagit en bra frispark på länge nu och ser lite sliten ut, vilket han har all rätt till då han burit Chelsea under de tuffaste månaderna. Oscar missar lite mycket framåt kanske, men gör också mål och vi får inte glömma att hans defensiva spel är av toppklass för en spelare i hans position(er). Diego Costa har inte gjort mål på några matcher och han har lyckats vara borta i alla möten mot just United utom idag (säger vi utan att veta om något har hänt sent). Costa har annars varit vår tongivande spelare sedan nyår.
    Alla matcher är osäkra och ingen verkar kunna tippa rätt, men Chelsea lär vara favoriter idag och vi får verkligen hoppas de infriar det - med en vinst.

LÖRDAG:
Pedro är skadefri, Remy räknar Chelsea med är tillbaka nästa vecka men inga nyheter om när Falcao är skadefri igen.
    Pato lär knappast vara aktuell, Hiddink ser honom som vara i försäsongsträning. Brasilianska ligan slutade i november och Pato är ännu inte matchklar.

Leicester är för härliga, som jag hejar på dem nu när Chelsea inte kan vinna ligan (för det kan vi väl ändå inte hur optimistiska vi än vill vara)! Och förre Chelseaspelaren Robert Huth matchhjälte.
    Jag är också väldigt förtjust i deras spelstil. Det är inget bollinnehavtjafs utan pang på rödbetan, fart, vilja och självförtroende. Utan att vara otekniskt eller dålig för i grunden ligger ju ett väldigt bra försvarsspel och de har tekniska spelare som kan göra både det oväntade och det fantastiska. Särskilt två spelare skkulle jag gärna se i Chelsea, Mahrez och Kanté.

Som väntat har Chelseas cupmatch mot City flyttats fram till ännu en söndagsmatch. Lite trist, fotboll ska spelas på lördagar, och möjligen onsdagar.
    Pellegrini har sagt att han kommer att spela ett ungt, sämre lag om matchen flyttas, vilket nu är klart att den gör. Detta då de möter Dynamo Kiev tre dagar senare. Det är ju bara att tacka för även om man inte vet om det verkligen är en försvagning.
    Med tanke på förlusten i "ligafinalen" idag kommer nog Pellegrini att tänka om då cupen blir viktigare ju svårare det ser ut att ta en ligatitel.

FREDAG:
För någon vecka sedan hade man kunnat säga att det var Chelseas plikt att slå United på söndag. Dock har de sedan dess ryckt upp sig och byggt på sitt självförtroende medan vi bara fortsätter tappa poäng. Så det kan nog bli en tuffare match än än om den spelats vid en annan tidpunkt. Chelsea måste dock vinna, och framförallt spela för att vinna.
    En vinst skulle också innebära ett ganska trevligt jubileum. Det skulle bli 50:e gången Chelsea slår United. (Vi ger inte motsvarande siffra just nu ...)
    En skillnad från den rätt trista 0-0-tillställningen på Old Trafford där det kändes att Chelsea kom för att få ett resultat, inte nödvändigtvis en vinst, var ju att då saknade vi helt anfallare. Costa var avstängd, han får ju tyvärr en del billiga gula kort och det straffade bort honom från den matchen. Som tur var gör det senaste helt klart billiga (eller ihopsamlade?) kortet från senast inte att han missar den här matchen, och vi måste ha anfallare. Vi får i eftermiddag veta om någon av de skadade Remy och Falcao kan spela eller om Pato kanske får ta bänkplats som anfallare...
    Apropå jubileum kanske vi måste vara elaka och hoppas att Willian inte får ett. Han skulle göra sin 100:e start för Chelsea på söndag, men han känns sliten och vi är nog rätt många som kanske hellre vill se Eden Hazard starta på söndag.
    Michael Oliver dömer, han må vara Englands unga domarhopp men i matcher med Chelsea inblandade återstår det för honom att göra bra ifrån sig.

TORSDAG:
Chelsea är obesegrade sedan Mourinho lämnade, en av de längsta sviterna i Premier League den här säsongen. Ändå... av de tio matcherna är två cupvinster mot lag från lägre divisioner, en vinst innan Hiddink tillträdde, ynka två efter och hela fem stycken oavgjorda och ärligt talat i vårt läge är oavgjort nästan lika illa som en förlust. Vi har klättrat mycket blygsamma tre placeringar och är långt från säkra från relegering. DET ÄR INTE BRA NOG. Särskilt inte som vi av spelet, åtminstone stora delar, borde vunnit som igår mot Watford.
    Nu möter vi ett Manchester United som förbättrats avsevärt de senaste veckorna. De var skakiga och inte ett dugg imponerande ett tag. Ingen vet hur det kommer att se ut, men det får inte se ut som på Old Trafford när vi spelade för att inte förlora. Den här gången, på hemmaplan, måste Chelsea helt ut och totalt gå för vinst. Startelvan ser rätt självklart ut just nu, men vi vet ju inte. Det borde vara samma som igår, fast med Eden Hazard från start istället för Willian som börjar se klart sliten ut just nu.

ONSDAG:
Mållöst mot Watford, Gomes räddade dem som han räddat spuds mot Chelsea förr. Känns tyvärr mer som en förlust än en räddad poäng.

Chelsea har offentliggjort trupperna till FA och till Champions League. Det är lite olika regler kring de olika turneringarna beroende på egna produkter och annat sådant där som "myndigheterna" vill påtvinga klubbarna. Därför skiljer sig trupperna något. Se mer på Chelsea FCs hemsida>>
    Mycket noterbart är att Falcao lämnats utanför CL-truppen. Kanske en indikation på att Monaco funderar på att sälja honom till Kina som det spekuleras i, ungefär som Atletico sålde Martinez.

Kasey Palmer, 19 år, har förlängt sitt kontrakt med Chelsea.

En seger ikväll skulle lyfta Chelsea ett par placeringar i tabellen för en gångs skull. Men tyvärr rusar de fyra första lagen ifrån. De måste börja förlora poäng annars är toppen av ligan väldigt avlägsen inom kort. Som tidigare sagt, februari har blivit en enormt viktig månad. Både i ligan och ännu mer med stentuffa, svåra möten i cuperna.
    Helt plötsligt är det Arsenal som sladdar där uppe. Ganska oväntat. Lite oroande är också att United helt plötsligt börjat visa form, även om Stoke som de slog bekvämt igår också tappat form på ett häpnadsväckande sätt senaste veckan.

TISDAG:
Inga nyförvärv förväntas vara med i truppen mot Watford imorgon. Inte heller Remy och Falcao som fortfarande är skadedrabbade. Willian bör vara spelklar men sparas kanske efter att blivit trampad senast.
    I Watford kan deras stora nyförvärv Mario Suarez kanske göra debut men det lär nog inte bli från start.
    Chelsea gjorde två mål på två skott på mål på Stamford Bridge, och vi glömmer tyvärr inte hur Oscar halkade när han skulle skjuta en straff som förmodligen hade gett oss segern istället för 2-2.
    Watford är mycket svåra på hemmaplan, de har hållit nollan i hälften av sina hemmamatcher. Odion Ighalo har gjort sju av sina mål på hemmaplan och hans samspel med Troy Deeney är närmast unikt i ligan, 26 av hans målchanser har skapats av Deeney. Något som Chelseas defensiva mittfält och försvar verkligen måste hålla ögonen på. Watford vann senast men förlorade fyra matcher på raken innan dess så kanske börjar PLs tuffa schema påverka dem?
      Det blir en tuff match och som alltid behöver Chelsea vinna för att klättra i tabellen.

Chelsea backar nu och menar att John terrys framtid är inte alls lika avgjord som John Terry fått veta. Fegt men inte oväntat. Det är också positivt att de fattar att de tagit ett felaktigt beslut och vi kan nu hoppas att de lär sig något av det och låter managern och delvis spelarna bestämma truppen, inte Emenalo och slipsarna i ledningen. Läs mer om hur Chelsea delvis, lite grann, backar här >>

Samtliga transfers bland Premier Leagueklubbarna i januari. >>

Inte officiellt med Pato lär ta Drogbas gamla nummer 11 och Matt Miazga får nummer 20.
   
Chelsea har nu bekräftat numren.

OFFICIELLT
Marco van Ginkel byter lån från Stoke till PSV Eindhoven. Ett resultat av att Stoke gjort sin dyraste värvning någonsin och värvat Gianni Imbula, en spelare som i många fönster påstods skulle komma till Chelsea.

MÅNDAG:

Chelsea inte bara effektivt sparkade John Terry före matchen mot Arsenal. De hade inte hederligheten nog att göra det personligen utan det gick via hans agent, även om klubben sedan snabbt ställde upp och gav JT beskedet ansikte mot ansikte på JTs egen begäran. Nu framkommer det dessutom att Emenalo och hans fega ledning har försökt hindra JT att meddela detta utan ville att han skulle mörka beskedet tills Chelsea utsett en ny manager.
      Jag kommer alltid att älska klubben, men den här säsongen sätter den kärleken på väldigt svåra prov och det är verkligen en fråga om klubben inte behöver en ordentlig ansiktlyftning framförallt på ledarsidan innan vi ens diskuterar spelarsidan!


Dagens viktigaste reaktion är fortfarande att Chelseas ledning är idioter och värst av dem är tyvärr Emenalo. Att inte förlänga JTs kontrakt och använda hans ledaregenskaper och även honom som spelare är bland de dummaste Chelsea någonsin gjort, men tyvärr med Emenalo i ledningen är vi inte förvånade. Ingen förväntar sig att han ska spela varje match, eller ens en bråkdel av matcherna men alla som kan något och även de flesta andra inser ju hur viktig han är till exempel för Kurt Zoumas framsteg. Zouma och JT är och har hela säsongen varit ett mycket bättre mittbackspar än Zouma och Cahill. Och Zouma har utvecklats därefter.
   
Läs mer i förra veckans nyhetsplock >>

Sista dagen på silly season den här gången. Vi räknar inte med att någon mer kommer till Chelsea, men det kan bli någon eller några som lämnar. Kanske en försäljning (Remy) och några lån.

Guus Hiddink är fortfarande obesegrad som Chelseamanager. Chelsea är fortfarande obesegrade sedan Mourinho fick lämna.
    Ska vi döma av gårdagens match så börjar Chelsea också hitta form och en spelmodell som fungerar under Hiddink. Våra kreativa spelare ser lyckligare ut, spelar bättre och verkar onekligen trivas bättre än tidigare. Vi kan verkligen börja titta framåt.

Vilket behövs med tanke på vilken avgörande månad februari är för Chelsea den här säsongen. Den i särklass viktigaste månaden med mängder av tuffa och väldigt svåra matcher som måste vinnas och absolut inte får förloras.
    Chelsea har extremt tuffa matcher som avgör klubbens spel i Champions League mot PSG två gånger och i FA Cupen mot Manchester City. Chelsea kan gå vidare. Formen blir allt bättre och det finns ingen anledning att inte tro att Chelsea kan klara av de här lagen framöver.
    Därtill möter vi starka överraskningslaget Watford redan på onsdag. Manchester United som är ojämna, riktigt dåligt blandat med bättre hemma på söndag (en match vi ska vinna och spela för att vinna).
    Vi möter Newcastle som är svårbedömda men har förstärkt det här fönstret innan vi avslutar mot Southampton som också verkar hitta tillbaka till det lag som de egentligen är.
    Tuff månad, intressant månad och kanske en rent avgörande månad.


Rykten, notiser m m, v-5


SÖNDAG:
Borussia Mönchengladbach vill göra lånet av Andreas Christensen permanent, något Chelsea självklart inte ska gå med på. Det finns tydligen ett optionsår på lånet som kan bli tvåårigt men med en ny manager i sommar som kanske uppskattar unga spelare från akademin mer än några tidigare managers ska Chelsea absolut inte släppa iväg Christensen ännu, särskilt inte som han är en stor succé i Tyskland.

LÖRDAG:
Kina har i kraft av pengar plötsligt blivit en maktfaktor på fotbollsmarknaden genom dyra och spektakulära köp. Deras transferfönster är också öppet månaden ut. Vilket tydligen innebär att Loic Remy har blivit intressant för kinesiska klubbar. Klubben är Hebei Fortune. Remy är fortfarande skadad men Hiddink räknar med att han är tillbaka nästa vecka.

FREDAG:
Ett rykte som sprids i fanskretsar, givetvis via The Sun men faktiskt även Telegraph nu är att Jiangsu Suning, som köpte Ramires för tokpengar, ska ha bjudit 57m alternativ 75m pund, beror på vilken sagoberättare ni vill tro på, för Oscar. Vilket lett till att Oscar-hatarna i (och det är fler än de borde vara om de fattade något) i Chelseakretsar hittat något nytt att på sociala medier anklaga klubben för och ondgöra sig över. CSFC tror inte en sekund på det här ryktet och det borde ingen annan heller göra. Men skulle 75m stämma så är väl alla spelare utom Hazard säljbara till det priset. Men, ni som vill tro på detta, lägg huvudet på kudden och fortsatta sova och dröm vidare istället.... för tror ni på det, säger det nog mer om er än ryktet.

Den senaste veckan har tre managers blivit klara för Chelsea.
    Det vill säga om vi ska tro de oseriösa människor som kallar sig journalister på vissa tidningar, sajter och andra medier.
    Först var det Antonio Conte. Han skulle komma efter Italien åker ur EM (vilket kan ske före finalen). Sedan var det Manuel Pellegrini vars kompisar i Chile lyckades övertyga en hel värld om att han var Chelseas näste manager och idag meddelar flera att Massimimo Allegri (Juventurs) har skrivit kontrakt med Chelsea.
    Det kommer att bli väldigt trångt på Chelseas spelarbänk i höst.

Inte oväntat vill Cuadrado stanna i Italien och hos Juventus. Juventus har inte visat sig lika villiga att lösa honom, å andra sidan så har de honom på lån till sommaren så varför göra det i förtid. Helt ok för oss, Cuadrado klarade aldrig av att ställa om till engelsk fotboll. Dock måste summorna hamna i närheten av vad Chelsea betalade för honom och inte de reasummor som nämns i pressen.

TORSDAG:
Jag har ofta sagt det, det är få sportjournalister jag hyser minsta respekt för rent allmänt och ännu mindre när de ska kommentera Chelsea. Men det finns sportjournalister jag alltid vill läsa av olika skäl, Erik Niva för hans förmåga att föra in sociala sammanhang (om än mindre för hans tidigare stötande antipatier för Chelsea, även om de nästan försvunnit de senaste åren), Peter Wennman för att ta två svenska. Martin Samuel är den i Daily Mail jag hyser störst respekt för och en av dem i engelsk fotboll jag hyser störst respekt för, även när jag inte håller med. I den här artikeln försvarar han sina åsikter om John Terry och ja, jag är subjektiv, men jag finner ändå det han säger mycket instiktfullt, kunnigt, väldigt objektivt och sant. Läs själva >>
    En artikel för både de som älskar John Terry som spelare eller för dem som tror de som hatar honom och hittar på saker om honom. Det finns säkert saker om JT som person som går att diskutera, liksom det finns saker i ditt och mitt liv som inte varit perfekta. En del sådana saker är sanna, andra (kanske de flesta är helt osanna - som ryktena om kvinnoaffärer med Wayne Bridges fd flickvän, efter de brutit upp, som var en ren lögn som faktiskt ledde till att tidningen som hittade på det fick läggas ned! Eller om han sa något rasistiskt, som om vi alla som spelat inte sagt saker som vi aldrig skulle sagt om hjärnan varit med, men som ärligt talat fortfarande är helt obevisat. JT var friad i rätten men fälld i allmänhetens ögon. Det sistnämnda har väldigt lite med sanningen att göra.)
      Men som den gamla journalistiska "sanningen" säger; kolla aldrig fakta, det kan förstöra en hel story!

Att vissa av Watfords spelare var ute för att provocera Diego Costa (på order?) var fullständigt uppenbart. Paredes särdeles. Costa fick också en varning för det när det var Paredes som foulade och som spelade teater. Hiddink avslöjade efter matchen att Paredes hade slagit Costa i njurarna/ryggen för att starta gruffet som han trodde skedde utanför domarens synhåll (vilket det säkert gjorde men fjärdedomaren Kevin Friend observerade åtminstone något av det).
    Visst har Costa ett humörproblem som ibland är lite obehagligt men det är minst lika osportsligt om inte långt mer osportsligt alla dessa spelare som också gör allt för att provocera hans kända temperament. Costa straffas, men så gott som aldrig någonsin de som enbart är ute för att provocera honom. Vi har sett dussintals sådana här "utttalade incidenter" och vi ser liknande hända i princip i varje match. Visst Costa måste lära sig hålla lugnet, men ärligt talat hur många av oss skulle egentligen klara av att hålla oss så pass lugna som han ändå gör. Men det var ju igår helt klart att det här påverkade honom, inte minst kortet då han var osynlig större delen av andra då han inte vågade komma i kontakt med någon. Och när han väl dök upp, ja, då räddade Gomes Watford igen.

ONSDAG:
Oroande rykte, dock från osäkra källor (polare till honom hemma i Chile), är att Manuel Pellegrini ska fått ett erbjudande om kontrakt och t o m skrivit på om att bli Chelseas nye manager. Lärde sig Emenalo och styrelsen inget alls av episoden med Benitez? Vi vill inte ha Pelle Grinig i Chelsea. Absolut inte, men tiden då fans hade något att säga till om är sedan länge förbi i fotboll...

Det sägs att Watford funderar på att slänga in nykomlingen Mario Suarez (som vi hade stora problem med i Supercupfinalen där Atletico utklassade oss 2012, med bl a ett hat-trick av Falcao) redan från start ikväll. Vi lär få se om ett antal timmar.

TISDAG:
Så var det slut för den här gången, ett av de minst intressanta transferfönster som någonsin varit. Så skönt. På den positiva sidan är att vi nu slipper mer spekulation om Pep Guardiola för några år. Newcastle ser ut att varit mest aktiva och kanske bland dem som gjort bäst affärer av de som handlat. Några andra affärer kan säkert också bli intressanta när spelarna kommer in i det.
    Chelsea lånade Pato, smart gjort och då det enbart är ett lån tills vidare är vi mycket nyfikna på att se om han kan hitta tillbaka till den unge Pato. I så fall är det en strålande affär för Chelsea, särskilt om utköpsklausulen stämmer. (7m pund). Matt Miazga är helt klart för framtiden även om han nu kommer att få lära sig på träningarna från den bäste, John Terry och Gary Cahill. Men ärligt talat måste han ändå stå bakom Andreas Christensen, kanske Tomas Kalas och även Nathan Aké i någon slags turordning. Zouma betraktar vi idag som helt ordinarie så.
    Så låt oss återvända till fotbollen. Watford borta imorgon. Det blir inte lätt. Då tror jag United på söndag blir lättare, åtminstone om vi kan vinna i södra London först.

MÅNDAG:
Telegraph hävdar att Falcao är i Spanien för att prata med Atletico Madrid om att återvända dit. Det innebär att sista timmarna av silly season riskerar Chelsea förlora Remy till Leicester och Falcao till Atleti. Vilket lämnar klubben med bara en enda anfallare då Bamford är utlånad redan. Chelsea lär säkert därmed stoppa Remys övergång. Men det återstår flera timmar och rykten är en sak, och inte mycket att lita på just nu.
    Lite senare får vi av andra källor veta att detta inte oväntat är högst osannolikt, det kommer inte att hända. Falcao får se till att bli frisk först och försöka visa vad han går för.

JT har redan fått erbjudanden. Crystal Palace vill värva honom, vilket är högst osannollikt då JT sagt att han inte kommer att spela för en annan engelsk klubb. Hans gamle klubbkamrat Gianfranco Zola har bett sina klubbägare att erbjuda honom regnbågen och lite till för att spela för Zolas nuvarande klubb Al Arabi i Qatar.
    MLS är intresserade och stora erbjudanden lär komma från Kina. Det är tydligen bara Emenalo och Chelsea som inte inser hur värdefull John Terry är, både som spelare och ledare inom klubben. Förmodligen är Emenalo väldigt rädd för JTs inflytande och popularitet.

Stoke har köpt Imbula och vill därför korta Marco van Ginkels lån. Det gör att Chelsea i sista minuten försöker få en ny låneklubb till van Ginkel, och den klubb som lär vara mest intressant är PSV Eindhoven.

Lånerapporten >>

Vi kan nu avföra alla mediespekulationer om att en viss Pep Guardiola är aktuell som Chelseamanager. Manchester City har idag bekräftat att de sparkar Pellegrini (och vi vill inte att han ska komma till Chelsea...) och att Guardiola tar över från 1 juli. Ska bli otroligt roligt om City och Bayern går vidare i CL och lottas att spela mot varandra...
    Oroande är dock att Pelle Grinig nu dykt upp som favorit till att bli Chelsea näste manager. Lärde sig Emenalo och Chelsea inget alls när det utsåg Benitez till manager?

Fler kommentarer som anser att Chelsea slagit sina egna dumhetsrekord. Man kan bara hålla med >>

Det får gå som rykte men på morgonen framkommer det att Chelsea ändå öppnar för en helomvändning vad det gäller John Terry. De har struntat i Guus Hiddinks rekommendation om att ge JT ett nytt kontrakt men antyder nu genom en (okänd) talesman att om den nye managern vill ha kvar JT kan han komma att erbjudas ett nytt kontrakt.Snacka om en inbjudan med armbågen, han ska alltså sitta hemma och vänta med en oklar framtid tills Chelsa orkar landa en ny manager.
    Så gör klart med en ny manager, eller ännu hellre, behåll Guus Hiddink och ge JT kontraktet redan nu Chelsea!

CSFC är inte mycket för att ge sig in på sociala medier, men om vi vore skulle vi starta upprop kring tre saker hos Chelsea:
1 - behåll John Terry, med garanterad ledarskapsroll när spelarkarriären är över
2 - gör allt för att behålla Guus Hiddink
3 - gör allt för att göra oss av med Michael Emenalo

Fler som ifrågasätter Chelseas idioti kring JT. Vi lär få höra mer om detta. Martin Samuel, Daily Mails kanske mest respekterade skribent skriver detta >>

Atletico ska ha lagt bud om 35m pund för Diego Costa. De ska även ha lagt bud som inkluderar Jackson Martinez. Detta enligt spanska AS.
    Som tur är har Roman och Chelsea varit kloka för en gångs skull och vägrat ens diskutera det hela. Trots att Mourinhos polare Jorge Mendes är inblandad...

Läs gärna Ray Wilkins ord om John Terry, han är lika förbluffad över Chelsealedningens dumhet som nästan alla andra. >>

Förhoppningsvis har dock Jamie Redknapp rätt om att sista ordet om JT inte är sagt inför nästa säsong, fast med Michael Emenalo som ledare i klubben kan man inte tro det. Läs här >>

     

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy




Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.
Stöd gärna de som annonserar här då CSFC får en liten slant om ni handlar genom dem, via länken här på CSFC.SE.
Vilket vore trevligt då CSFC är totalt non-profit (dvs tjänar inga pengar alls...annars och det kostar lite att driva sajten)

 


Besök csfc-facebook: facebook
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!